Tilling Träning & Livskraft | Viktväktarna
15169
post-template-default,single,single-post,postid-15169,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Viktväktarna

Viktväktarna

From nästa vecka kommer jag hålla pass för Viktväktarna Råå i lokalen. Viktväktarna har startat något som heter Mat & Motion och självklart vill jag vara en del i detta. Passet står med på bokningssidan, men kan endast bokas av de som har medlemsskap ViktVäktarna på sidan. Onsdagar 17.30 är det som gäller.

Det bästa för dessa medlemmar är att de slipper gå in på vanliga gym och mötas av en massa ”vältränade, smala, muskulösa, starka, smidiga” människor (visst är det tankar som även slagit dig ibland) OCH speglar som gör att man ser sig själv i varje vinkel och vrå.

Det är stationsträning och vi kör i intervaller. Alla övningar kan anpassas efter individens nivå och vi kör ofta i par för att kunna peppa varandra lite extra.

Kan också meddela att det inom snar framtid kommer hållas ett kostnadsfritt VV-möte i lokalen en kväll för den som vill höra mer. Just nu har de ett erbjudande som ni kan ta del av; 1 månad gratis vid tecknande av 6 månader. Stay tuned

vv_program_logo_vit-logga_orange_lime

Bild lånad från viktväktarna.se

Comments

comments

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.