Tilling Träning & Livskraft | Tjänster
14495
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14495,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Det här erbjuder jag

Gruppträning – personlig träning för kvinnor i grupp
Ett pass för kvinnor. Mamma eller ej. Stort fokus läggs på bål och säte. Låt oss kalla det mage och rumpa. Något vi alla bör lägga lite extra kärlek på när vi tränar. Hela kroppen kommer dock få sig en rejäl omgång under passets gång och vill du bli rejält slutkörd är det helt upp till dig.
Aktiveringsövningar för bäckenbotten kläms in här och där vilket vi alla borde göra dagligen.
Inga förkunskaper krävs och det kvittar om du är 18 eller 78.
Barn i alla åldrar är välkomna, men du som förälder har ansvar för att barnet inte stör klassen.
I anslutning till lokalen finns barnrum med diverse leksaker.

hardCORE mamas – personlig träning för gravida och mammor i grupp.

Passet vänder sig främst till dig som är gravid eller nybliven mamma och börjar alltid med aktiveringsövningar för djupa magen. Nivån är något lägre än gruppassen och fokus ligger på att bygga upp inifrån och ut.

Alla har olika utgångslägen och förutsättningar, men vi coacher ser till att övningarna passar just dig.

Vill du ha en ordentlig magmuskelkoll bokar du ett intro genom att maila Sara på info@tillingtraning.se. Detta kostar 250 kronor.

Barn i alla åldrar är välkomna, men du som förälder har ansvar för att barnet inte stör klassen.

I anslutning till lokalen finns barnrum med diverse leksaker.

Personlig Träning

Ett pass med mig är alltid en utmaning. Jag får dig att testa dina gränser och tar dig utanför din bekvämlighetszon. Träningen anpassas alltid efter dina behov och intressen. Tyngdlyftning, magcoachning, viktnedgång, gymnastik, crossfit, styrketräning, muskelökning. Det är du som bestämmer.
Möjlighet finns att träna då det inte hålles pass. Eftersom jag har en egen lokal innebär det att du som kund får en träningsstund med fullt fokus på dig och dina resultat. Inga störningsmoment som lätt kan uppstå i större gym där det är fullt med andra människor och redskap i rörelse.
Självklart går det bra även när det är pass, med mer ljud i lokalen så klart.
Du sätter målet. Jag ser till att du tar dig dit.

Open Gym

För att få tillgång till Open Gym måste du först köpa en tagg. Den kostar 100 kronor. Vid förlust av tagg får du köpa en ny för samma summa.

Du har tillgång till lokalen vardagar klockan 6-18* och helger 8-12*.

Det går även bra att träna när det hålles klass, men passmedlemmarna har företräde till redskap och maskiner.

* Grindarna stängs 18 på vardagarna och 12 på helgerna. Självklart kan du träna efter stängningsdags, men då måste du komma innan de stängs eller i samband med att passet slutar (19 mån-tors).

Open Gym Mix

Är du man och har en relation till en kvinnlig medlem är du välkommen på Open Gym Mix. Här får både män och kvinnor träna och barn är alltid välkomna.

Du skapar ett konto HÄR och köper ditt träningskort och tagg. Taggen får du vid ditt första träningstillfälle.

Du har tillgång till lokalen enligt schema.

* Grindarna stängs 18 på vardagarna och 12 på helgerna. Självklart kan du träna efter stängningsdags, men då måste du komma innan de stängs eller i samband med att passet slutar (19 mån-tors).

Magcoachning – 30 eller 60 minuter

En personlig träning där vi fokuserar på bålen. Jag kontrollerar din magmuskeldelning och lär dig att arbeta med och aktivera den djupa magen med lätta övningar som är speciellt framtagna för mammamagen. Vi jobbar med aktiveringsövningar som du sedan med hjälp av en app kan träna hemma. Under passets gång avancerar vi övningarna efter din förmåga och ditt utgångsläge.

Massage

Jag utför svensk klassisk massage och vid önskemål ingår även triggerpunktsbehandling och/eller stretching.
Massagen används vid muskelspänningar, träningsvärk, muskelknutor, för att förbättra cirkulationen samt som en allmänt av-slappnande och uppmjukande behandling.

Du kan välja mellan rygg- och nackmassage, halvkropp-, eller helkroppsmassage. 25 eller 45 minuter.

Kostrådgivning

Uteblir resultaten trots hård träning är det kanske dags att se över kosten. Du för en matdagbok under några dagar som vi sedan tillsammans går igenom för att se eventuella fällor. Jag ger dig kostråd och vägleder dig mot ditt mål.
Mat ska vara gott, enkelt att tillaga och nyttigt. Varför komplicera det?

-keep it simple