Tilling Träning & Livskraft | Lyftardag med Styrkebyrån
15691
post-template-default,single,single-post,postid-15691,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Lyftardag med Styrkebyrån

Lyftardag med Styrkebyrån

I juni blev det en succé! Fullbokad kurs med sjukt starka och glada kvinnor som ville lära sig mer om baslyften knäböj, bänkpress och marklyft. Missa inte detta!!!!

För vem?
För dig som älskar att träna och lyfta, vill fila på din teknik och hänga tillsammans med andra starka människor. Under en heldag hänger och tränar vi och genomför tre stycken workshops. En workshop pågår i två timmar och vi blandar praktik och teori. Vi går igenom och tillämpar de principer som finns inom styrketräning och vi gör sjukt många lyft tillsammans. Syftet med dagen är att du ska få en större förståelse för dina lyft och verktyg att jobba med i din egen träning. Vill du göra ett maxlyft under dagen går det bra! Alla är välkomna oavsett nivå, vi individanpassar upplägget efter gruppen.

Datum och tid
 7 december 10.00-18.00

Plats
Tilling Träning

Muskötgatan 4, Helsingborg (länk till Google maps)

SCHEMA
10.00 – 12.00 Knäböj
13.00 – 15.00 Bänkpress
16.00 – 18.00 Marklyft

Pris: 2200kr inklusive mellanmål och lättare fika under dagen.

Anmälan är bindande och din plats är bekräftad när betalning är gjord. Du får direkt en orderbekräftelse/ett kvitto i mejlen. I god tid före lyftardagen får du mejl från oss med praktisk info inför dagen.

HÄR köper du din plats

Comments

comments

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.