Tilling Träning & Livskraft | Inte bara för mammor!!!
15264
post-template-default,single,single-post,postid-15264,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Inte bara för mammor!!!

Inte bara för mammor!!!

Nu ni!! Nu ska ni få höra!

From idag kan även du som inte är mamma bli medlem hos mig på Tilling Träning & Livskraft. Varje onsdag kl 18.00-19.00, med start 31/5, kommer min coach Sara Svensson att träna dig och andra kvinnor som vill träna säkert och smart. Passet är, precis som mina andra pass, anpassade efter oss kvinnor. Tro det eller ej, men många kvinnor kan inte träna hopp och studs och tunga lyft trots att de inte fött barn. Bäckenbotten är en muskel som behöver tränas precis som alla andra muskler och uteblir träningen kan man också bli väldigt svag.

Sen har vi den djupa gördeln. Magmuskler, säte och ryggmuskler. Ni som någon gång gått med ryggproblem till fysioterapeut, naprapat eller liknande har säkert fått höra att ni är svaga i den djupa magmuskeln. Det bästa är att vi på detta pass har det som fokus. Det är just det vi hela tiden utgår från. Med det sagt betyder det inte att passet är ”mesigt”. Vill ni bli slutkörda så finns alla möjligheter i världen till det.

functional CORE

Ett pass för kvinnor. Mamma eller ej. Alla ordinarie medlemmar är så klart välkomna, men barnen får ni lämna hemma denna kväll.

Första tillfället är kostnadsfritt och du bokar din plats via info@tillingtraning.se

Kom igen nu. Dra ihop dina polare så kör vi!

Comments

comments

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.