Tilling Träning & Livskraft | Frågor & Svar
15437
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15437,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Frågor & Svar

Hur blir jag medlem?

Som ny medlem får du prova på en vecka kostnadsfritt för att se om det är något för just dig och din träning. Skapa ett konto på bokningssidan och ”köp” sedan din kostnadsfria provvecka i butiken. Nu kan du boka dig på valfritt pass.
Vill du sedan fortsätta ditt medlemsskap köper du ditt medlemsskap på samma sida.

Vad kostar det?

Alla priserna hittar du HÄR.

Hur betalar jag?

Du kan välja att betala via autogiro, bankkort eller faktura månadsvis. Du kan även välja att betala allt i en klumpsumma.

Kan vem som helst bli medlem?

Om du är minst 16 år så JA. Män får endast nyttja Open Gym Mix.
Inga förkunskaper krävs.

Hur vet jag vilket pass jag ska välja?

Passbeskrivningen hittar du HÄR. Klicka på önskat pass så får du en beskrivning och även vem som coachar.

Jag har inga barn. Kan jag ändå bli medlem?

Ja. Alla kvinnor från 16 år kan bli medlemmar och är välkomna att träna på alla pass.
Det man bör veta är att även barn är välkomna. Det finns ett barnrum att tillgå, men de får springa fritt ute på golvet om det är det de vill.

Måste jag gå på ett intro för att bli medlem?

Nej, men under 15 minuter med, max 3 personer, får jag chansen att lära känna dig och dessutom berätta hur och varför vi tränar som vi gör, kolla magmusklerna ordentligt och förklara lite hur allt fungerar.
Bokning sker via info@tillingtraning.se
Introt kostar 250 kronor.

Hur bokar jag pass?

Klicka på det pass du vill boka på bokningssidan och därefter på BOKA. Här ser du även vem som coachar och en kortare passbeskrivning.

Bokning och avbokning sker senast 60 minuter innan.
Vid 3 no-shows debiteras du 250:- i straffavgift.

Behöver jag någon speciell klädsel? Skor?

Du bör klä dig i något du känner dig bekväm att träna i och skor är valfritt inomhus. Det händer dock att vi öppnar dörrarna och tränar utomhus och då är så klart skor bra att ha med.

Hur hittar jag till Er?

Vad gäller för mina barn som följer med?

Babyskydd/vagn: Är bra att ha med för de små, men används de inte får de gärna förvaras i separat utrymme då de tar onödigt stor plats på vår träningsyta. Detsamma gäller barnvagn. Vid fint väder går det bra att parkera utanför.
Bajsblöjor: Byts på toaletten och slängs i papperskorgen UTANFÖR lokalen.
Barnrum: Här kan barnen leka medan du tränar, men det är du som har ansvar för ditt/dina barn. Mat får inte tas med in i rummet
Barn som skriker: Jo, de skriker. Det vet vi alla, men här får du som mamma ta ditt ansvar. Vilken upplevelse vill DU ha av ett träningspass?
Mat: Bra mutor, men det blir en direkt livsfara när små bebisar får tag i russin som de äldre barnen lagt på golvet eller när någon halkar i ett. Maten intas i barnstol eller utanför träningsytan.
Åldersgräns på barnet/barnen: Ingen.
Var?: Det finns barnrum med leksaker som alla får vistas i, men du som förälder har ansvar för ditt/dina barn. Ute i gymmet är det förbjudet för barnen att leka med och på maskinerna.

Hur fungerar taggsystemet?

Alla medlemmar måste köpa en ”Tagg till gymkokalen” i Butiken som används till dörren in till lokalen. Det är en engångskostnad på 150 kronor. Äter din hund, eller bebis, upp den får du alltså betala ytterligare 150 kronor för en ny.

Denna tagg ska blippas mot tidomaten till höger om ytterdörren VARJE gång du går in i lokalen. Om du är bokad på ett pass och glömmer detta får du en prick och efter 3 stycken skickas en faktura på 250 kronor.

Taggen läser av ditt medlemsskap och har du klippkort dras det alltså ett klipp. Blippar du taggen inom 2 h dras INTE ytterligare ett klipp.

Detta betyder att även du med klippkort kan nyttja lokalen under Open Gym, MEN då mot en kostnad av ett klipp. Du med månadskort betalar inget extra. Ännu en fördel med månadskort med andra ord.

Så länge grindarna är öppna – vardagar 6.00-18.00, lördagar 7.00-12.00 och söndagar 8.00-12.00, är det fritt fram.

Vill du däremot ha tillgång till gymmet till 22.00 på vardagar och 18.00 på helgen kvitterar du ut ytterligare en tagg till en engångskostnad av 250 kronor. Detta pga att det är två olika system. Denna går till dörren bredvid stora grinden. ”Tagg till yttergrinden” köpes i Butiken på bokningssidan.

Kvinnor får träna även när det hålles klass, men passmedlemmarna har företräde till redskap och maskiner.
Män får endast träna på Open Gym Mix. Tiderna hittas i schemat.

Finns omklädningsrum och dusch?

Ja, det finns 2 omklädningsrum, 2 duschar i 2 separata rum och 3 toaletter.

Hur fungerar Open Gym

Open Gym betyder att du kan träna i gymmet på egen hand utan coach. För detta behövs en eller två taggar beroende på vilka tider du vill ha tillgång till gymmet. Se Hur fungerar taggsystemet HÄR

Du som kvinna får träna även när det hålles klass, men passmedlemmarna har företräde till redskap och maskiner.

Som man får du anpassa dig efter tiderna på Open Gym Mix. Dessa hittar du i schemat