Tilling Träning & Livskraft | Yoga med Dan
15439
post-template-default,single,single-post,postid-15439,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Yoga med Dan

Yoga med Dan

Jag vet att ni är många som efterfrågat Yoga och nu kan jag med glädje berätta att vi har en ny coach i gänget. Dan Ydestrand. Japp, det är vår första manliga instruktör och jag vet att han kommer vara en perfekt pusselbit i vårt knasiga pussel

 

Filosofin med yogan i sig, och min yoga i synnerhet, är att varje deltagare utefter sin egen nivå ska komma lite närmare sig själv genom metodiska rörelser och stärkande positioner i kombination med ett medvetet och lugnande andetag. Alla ska kunna delta och det finns alltid en variant på varje position som passar alla. Trygghet, självkänsla, styrka går före prestationstänk och stress.

Yogan gör dig starkare, smidigare, mer flexibel och uthålligare. Allt i ett paket. Sen får du en rejäl dos mental träning och verktyg för att lära dig att slappna av i vardagen.

Ledord för den dynamiska yogan är aktivt, svettigt, stärkande, flexibilitet, fokus och inre kraft.

Ledord för den passiva är lugn, stillhet, avstressande avslappning, stretching, arbete med djup vävnad, meditation och mental utmaning.

/Dan

75 minuter. Barn som inte stör klassen är välkomna att sitta i barnrummet.

Torsdagar klockan 18 from 1/3 är lokalen uppbokad för bara yoganissar. Inget open gym under denna timmen alltså och om intresset är stort finns möjlighet för fler klasser.

Varmt välkomna

 

Comments

comments

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.