Tilling Träning & Livskraft | Workshops i basövningar
15128
post-template-default,single,single-post,postid-15128,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Workshops i basövningar

Workshops i basövningar

Jag har fått en del frågor från tjejer som vill träna för mig då de tycker att mina mammapass ser så roliga ut. De vill lära sig lyfta. De vill lära sig chins. De vill lära sig hur de blir starkare i de olika basövningarna och mycket mer.
Ett ”problem”. De är inte mammor. Detta måste jag så klart göra något åt.
Därför kommer jag köra olika workshops i mars. Både för medlemmar och ICKE medlemmar. Självklart är även du som är mamma välkommen. Under 2 timmar kommer vi rikta in oss på en övning där jag går igenom teknik och hur man kan träna för att bli bättre och starkare i just den övningen. Stort fokus ligger på  hur ni tränar säkert.
Det är bara ni kvinnor i lokalen och ni kan på så vis fokusera på er själva. Ingen hög musik och en massa andra ljud som distraherar
I vanliga fall är barn välkomna in i min lokal, men dessa två timmarna är det helt barnfritt.
Gruppen består av 3-8 kvinnor. Nedan kan ni läsa om vilka tider och övningar som gäller. Ni kan gå på flera workshops om så önskas.
Lördag 5/3 kl 11.30-13.30 Press (bänkpress och axelpress) och Chins/Pullups
Söndag 6/3 kl  9-11 Knäböj
Söndag 6/3 kl 12-14 Marklyft 
Det krävs alltså minst 3 anmälningar för att workshopen ska bli av. Jag meddelar dig när anmälningstiden gått ut hur det blir. Anmälan som är bindande sker senast 3 dagar innan workshopen börjar och priset är 400kr/workshop.
För mer info eller frågor kontakta mig på info@tillingtraning.se
Hoppas vi ses!
Coach Sara Tilling

Comments

comments

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.