Tilling Träning & Livskraft | Tjänster
14495
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14495,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Det här erbjuder jag

Back on Track – hitta djupa magen
Vi träffas ett antal gånger i grupp om max 6 personer och din bebis är självklart välkommen. Jag kontrollerar din magmuskeldelning och lär dig att arbeta med och aktivera den djupa magen med lätta övningar som är speciellt framtagna för mammamagen. Vi jobbar med så kallade MammaMageövningar som du sedan med hjälp av en app kan träna hemma.
Under kursens gång ökar vi intensiteten i övningarna och anpassar dem efter din nivå. När kursen är avslutad är du redo att fortsätta din träning hos Tilling Träning & Livskraft.
Betalning sker i förskott och för uteblivna träningspass från kundens sida, utbetalas ingen ersättning. Vid mindre än 3 deltagare anmälda förbehåller sig Tilling Träning och Livskraft rätten att boka av gruppen fram till 3 dagar innan första träningstillfälle. Då får du självklart pengarna tillbaka.
För info om kursstart se Nyheter

hardCORE mamas – personlig träning för gravida och mammor i grupp.

Passet vänder sig till dig som är gravid, nybliven mamma eller mamma med äldre barn. Vi har alla olika utgångslägen och förutsättningar, men jag som coach ser till att övningarna passar just dig.
Med tre graviditeter i bagaget vet jag hur många av oss mammor känner och vad vi behöver träna för att stärka våra kroppar så att vi orkar bära våra barn, leka och få en väl fungerande vardag.
Info om alla pass går att läsa på bokningssidan.
Barn i alla åldrar är välkomna, men du som förälder har ansvar för att barnet inte stör klassen.
För att bli medlem måste du först boka ett intro-pass med ditt namn och mailadress. Jag kontrollerar dina magmuskler och lär dig att arbeta med och aktivera den djupa magen med lätta övningar som är speciellt framtagna för mammamagen. Det är en snabb genomgång och därför får du kostnadsfritt prova på ett hardCORE mamas pass för att lära dig mer och se om träningen är något för dig.

Magcoachning – 30 eller 60 minuter

En personlig träning där vi fokuserar på bålen. Jag kontrollerar din magmuskeldelning och lär dig att arbeta med och aktivera den djupa magen med lätta övningar som är speciellt framtagna för mammamagen. Vi jobbar med så kallade MammaMageövningar som du sedan med hjälp av en app kan träna hemma. Under passets gång avancerar vi övningarna efter din förmåga och ditt utgångsläge.

Personlig Träning

 

Ett pass med mig är alltid en utmaning. Jag får dig att testa dina gränser och tar dig utanför din bekvämlighetszon.
Inget träningspass är det andra likt då jag anser att rutin är kroppens värsta fiende.
Stort fokus läggs på funktionella och bålstabiliserande övningar för att stärka upp den inre kärnan.
Träningen anpassas alltid efter dina behov och intressen. Tyngdlyftning, magcoachning, fettminskning, gymnastik, crossfit, styrketräning, muskelökning. Det är du som bestämmer.
Jag har en egen lokal vilket för dig som kund innebär att din PT-timme blir en träningsstund med fullt fokus på dig och dina resultat. Inga störningsmoment som lätt kan uppstå i större gym där det är fullt med andra kunder och redskap i rörelse.

Du sätter målet. Jag ser till att du tar dig dit.

Massage

 

Jag utför svensk klassisk massage och vid önskemål ingår även triggerpunktsbehandling och/eller stretching.
Massagen används vid muskelspänningar, träningsvärk, muskelknutor, för att förbättra cirkulationen samt som en allmänt av-slappnande och uppmjukande behandling.

 

Du kan välja mellan rygg- och nackmassage, halvkropp-, eller helkroppsmassage. 25 eller 45 minuter.
Kostrådgivning

 

Uteblir resultaten trots hård träning är det kanske dags att se över kosten. Du för en matdagbok under några dagar som vi sedan tillsammans går igenom för att se eventuella fällor. Jag ger dig kostråd och vägleder dig mot ditt mål.

Mat ska vara gott, enkelt att tillaga och nyttigt. Varför komplicera det?

-keep it simple