Tilling Träning & Livskraft | Om Sara
13822
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13822,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Sara Tilling

Det är jag, Sara Tilling, som ligger bakom företaget Tilling Träning och Livskraft. Jag är 36 år och bor i Helsingborg med mina 3 döttrar och hunden Stickan.
Jag har alltid gillat att röra på mig. Det är liksom jag. Som liten spelade jag fotboll. Även hästar och ridning var ett stort intresse tills för 10 år sedan då tiden helt plötsligt inte räckte till. Då var det i stället långa promenader i vår underbara natur som tog över. När jag sedan blev gravid med mitt första barn bestämde jag mig för att börja med styrketräning och efter min andra graviditet 1 ½ år senare tränade jag för att komma i mitt livs form. Utbudet av träning för nyblivna mammor var obefintlig både under och efter mina första graviditeter och det var då ett litet frö till hardCORE mamas såddes. Idag är det just gravid- och mammaträning jag satsar mest på.

En av mina starka sidor är att jag är väldigt bra på att möta människan. Jag ser mer än bara skalet. Jag ser DIG. Jag lyssnar, jag tar och jag ger.

Träning är en stor del av mitt liv och jag längtar efter varje pass. Jag älskar att få använda min kropp. Jag älskar att få känna mig stark. Uthållig. Frisk. Med min bakgrund och träningserfarenhet har jag äntligen hittat balans mellan träning och kost vilket jag tror är en av nycklarna till ett friskare liv. Det är just detta jag vill att även DU ska få uppleva.

-make it you

UTBILDNINGAR
-licensierad personlig tränare
-Eleiko strength coach level 1 och 2
-certifierad mammamageinstruktör
-instruktör i träning under och efter graviditet
-crossfit level 1 trainer
-licensierad kostrådgivare
-diplomerad massör