Tilling Träning & Livskraft | Så var det dags!!!
15342
post-template-default,single,single-post,postid-15342,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Så var det dags!!!

Så var det dags!!!

Så var det alltså dags. Att ta steget. Steget till något större.

 Jag har hela tiden vetat att Råå bara varit en mellanlandning. Ett ställe där jag skulle göra mig ett namn och bli STÖRST på mamma- och gravidträning. Jag har nu lyckats med det målet.
Det finns INGET ställe i Sverige som bedriver sådan verksamhet som jag gör (hej hej tidningarna. Dags att skriva om detta nu kanske). Med så många pass i veckan. Där mamman står i fokus. Där barn är välkomna in bland vikterna och bollarna och alla som tränar. Inga speglar som distraherar. Inga män.
Jag har satsat stenhårt för att få fler mammor att våga, men framför allt av egen vilja komma och träna hos oss. Och samtidigt ha kul. I en grupp där alla sitter eller har suttit i samma båt är steget för nya medlemmar inte så stort hos mig. Vi pratar snippor. Kiss och bajs. Barn. Träning. Kost. Magar. Ja, allt som hör mammalivet till och jag älskar varenda del av det.
Jag har idag skrivit på ett nytt avtal. Tack för alla grattis och lyckönskningar. Detta ska bli så spännande. Det är en dröm som går i uppfyllelse ska ni veta.
Jaså ni undrar vart jag ska??
Den nya adressen är numera Muskötgatan 4. På Berga.
 

Som ni ser på bilderna är den rätt mycket större än den jag har idag. Själva träningsdelen är 3 gånger så stor. Det är högt i tak vilket innebär rep och ringar. Woop woop!! Det finns carport så att vi om somrarna kan rulla ut vikterna och träna utomhus. Vi har egen parkering och det bästa av allt.
DET FINNS ETT BARNRUM!!!
Jag kommer fortsätta att satsa på mammor, men kommer även ha pass för kvinnor. Även du som inte är mamma är alltså välkommen. Idag har jag bara två sådana pass. Ni kan räkna med många många fler på det nya stället. All info kommer när den nya hemsidan uppdateras.
Jag kommer även fortsätta massera. Det finns så klart ett rum även för denna verksamhet. Jag vet att mina nypor är omtyckta. Sen har jag andra planer för verksamheten, men det kommer längre fram.
Jag kan idag inte sätta exakt datum då vi kör igång, men räkna i slutet av februari, början av mars nånting.
Allt har gått väldigt fort utåt sett, men i mitt huvud flyttade jag in redan i februari. Det var då jag besökte adressen första gången. Jag visste någonstans att den skulle bli min. Den var ju perfekt. Den ÄR perfekt!
Har ni frågor om detta är ni välkomna att maila mig på info@tillingtraning.se eller skicka ett meddelande på messenger.
Hur låter detta, tjejer?????
Nu kör vi

Comments

comments

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.