Tilling Träning & Livskraft | Priser
13595
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13595,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Priser

Här kan du se schemat för alla slags bokningar

Utan att bli medlem kan ni se schemat, men inte boka pass. Förutom Ta med en vän- eller INTRO-passet. All info om passen hittar ni bredvid namnet på passet.
Det finns tre vägar att bli en del av hardCORE mamas.

Intro

Jag kontrollerar dina magmuskler och visar dig hur du arbetar med och aktiverar den djupa magen med lätta övningar som är speciellt framtagna för mammamagen. Vi jobbar med så kallade MammaMageövningar som du sedan med hjälp av en app kan träna hemma och som vi även startar alla pass med. Det är en snabb genomgång och därför får du kostnadsfritt prova på ett hardCORE mamas pass för att lära dig mer och se om träningen är något för dig. Om tiden inte passar maila mig.
Barn är välkomna.

Ta med en vän

Har du en väninna som är en hardCORE mama som du är lite avundsjuk på? Vill du också bli så där stark och smidig? Får du inte tummarna loss att gå på ett INTRO-pass eller passar inte tiden? Då är detta något för dig.
Det börjar med en kort introduktion om bålens anatomi och varför vi tränar som vi gör. Därefter checkar jag dina magmuskler och ser hur du aktiverar dem i olika positioner. Passet avslutas med en teamworkout.
Det är bara du som icke är medlem som bokar och betalar.
Barn är välkomna

Back on Track

Vi träffas ett antal gånger i grupp om max 6 personer och din bebis är självklart välkommen. Jag kontrollerar din magmuskeldelning och lär dig att arbeta med och aktivera den djupa magen med lätta övningar som är speciellt framtagna för mammamagen. Vi jobbar med så kallade MammaMageövningar som du sedan med hjälp av en app kan träna hemma.
Under kursens gång ökar vi intensiteten i övningarna och anpassar dem efter din nivå. När kursen är avslutad är du redo att fortsätta din träning hos Tilling Träning & Livskraft.
Betalning sker i förskott och för uteblivna träningspass från kundens sida, utbetalas ingen ersättning. Vid mindre än 3 deltagare anmälda förbehåller sig Tilling Träning och Livskraft rätten att boka av gruppen fram till 3 dagar innan första träningstillfälle. Då får du självklart pengarna tillbaka.

Jag har gått Back on Track, på INTRO eller Ta med en vän och vill fortsätta träna. Hur gör jag?

För medlemsskap gå in på på bokningssidan, klicka på BLI MEDLEM  och därefter ANSÖKAN. Det kan vara problem via mobilen så jag rekommenderar datorn. Var uppmärksam på att ni redan här måste välja medlemsskap (tex 10-kort, 1 månad….). Avtalet måste godkännas för att komma till ansökan. När ni har ansökt om medlemsskap måste jag godkänna er innan ni kan boka pass.

Gravid- och mammaträning i grupp
Här kan du se schemat för och info om mammapassen.

Månadskort 1 månad 650:-/månad (löpande)
Månadskort bindningstid 6 månader 575:-/månad
Månadskort bindningstid 12 månader 500:-/månad
Klippkort 10 h 1250:-
Uppsägning sker via info@tillingtraning.se

Ta med en vän 150:-
INTRO-pass + prova på 250:-
Back on Track 1000:-

Personlig träning
1 h 700:-/h
Klippkort 5 h 650:-/h (gäller 6 månader från köptillfället)
Klippkort 10 h 600:-/h (gäller 1 år från köptillfället)
30 min 400:-/tillfälle

Träna tillsammans 2 pers 1 h 500:-/person
Träna tillsammans 3 pers 1 h 450:-/person

Gratis konsultation ingår

 

Massage
Massage 25 min 400:-
Massage 45 min 550:-

Kostrådgivning
1 tillfälle 650:-

För tidsbokning av personlig träning, massage eller kostrådgivning är du välkommen att kontakta mig.

Alla priser är inkl. moms. Betalning sker via faktura eller på plats.