Tilling Träning & Livskraft | Open Gym
15560
post-template-default,single,single-post,postid-15560,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Open Gym

Open Gym

Fler och fler börjar använda sin tagg utanför passtiderna. Jag blir lika glad varje gång jag ser att gymmet används. Så vad är då Open Gym?

Open Gym betyder att du kan träna i gymmet på egen hand utan coach.
Så länge grindarna är öppna, måndag, tisdag, torsdag och fredag 6-18, onsdag 6-19, lördagar 7-12 och söndagar 8-12, är det fritt fram. På torsdagar mellan 18-19.30 är det yoga. Då ska det vara lugn och ro och därav är det inget Open Gym under den tiden.
Du KAN träna även efter det att grindarna stängts, men då måste du gå in i samband med att någon kör ut. Tex när en klass slutar. Du får träna även när det hålles klass, men passmedlemmarna har företräde till redskap och maskiner.

Det kommer snart ligga ett häfte med färdiga pass som Ni kan kopiera eller i alla fall få inspiration ifrån. Annars kan jag varmt rekommendera appen FMTK, Försvarsmaktens Träningsklubb. Roliga pass med otroligt många övningar att välja mellan. Bra förklaringar till allt och dessutom kostnadsfri.

Alla medlemmar måste kvittera ut en tagg för 100 kronor. Äter din hund, eller bebis, upp den får du alltså betala ytterligare 100 kronor för en ny.
Denna tagg ska blippas mot tidomaten till höger om ytterdörren VARJE gång du går in i lokalen. Taggen läser av ditt medlemsskap och har du klippkort dras det alltså ett klipp. Blippar du taggen inom 2 h dras INTE ytterligare ett klipp.
Detta betyder att även du med klippkort kan nyttja lokalen under Open Gym, MEN då mot en kostnad av ett klipp. Du med månadskort betalar alltså inget extra. Ännu en fördel med månadskort med andra ord.

Vill passa på att göra reklam för lunchpassen också. 45 minuter effektiv träning. Barn är självklart välkomna även här. 2 omklädningsrum och duschar finns.

Hoppas vi ses

Comments

comments

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.