Tilling Träning & Livskraft | Nya Rutiner är tillbaka!
15773
post-template-default,single,single-post,postid-15773,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Nya Rutiner är tillbaka!

Nya Rutiner är tillbaka!

Nya Rutiner is back!

2021 blev kanske inte som önskat. Rutiner har blivit rubbade av sjukdomar och vab. Kylskåp och skafferi har varit farligt nära i hemmakontoret. Träningen har kanske uteblivit pga rädsla för att gå till gym.
Semestern är slut och vad passar då inte bättre än detta?

Upplägget är för dig som vill komma igång med bra träning och sund kost och framför allt en hållbar livsstil. Då allting utförs digitalt kan vem som helst joina i hela Sverige.

Den 12/9 drar vi igång med en ny 6-veckorsperiod.

Varken träning eller kost är individanpassat och alla pass utförs på egen hand. Ni får helt enkelt vara er egen coach. Går ni på gruppass hos Tilling eller någon annanstans går det alldeles utmärkt att kombinera med dessa.
Det ingår INTE ett medlemsskap hos Tilling i detta pris.

Ni kommer få tillgång till 6 pass i gymmet, 8 pass hemma och 6 pass ute. Hemma- och utepassen kräver minimalt med redskap.

I kostupplägget komponerar Ni ihop era egna måltider med hjälp av kolhydrat-, protein- och fettkällor. Ni kommer äta helt vanlig mat, men lära Er hur mycket av varje källa. Det fungerar alldeles utmärkt för Dig som är vegetarian.

Start är 12/9 , men det går givetvis bra att hoppa på senare om startdatum inte passar.

All info kommer i en grupp på facebook som ni får tillgång till i 6 veckor.

Vi kommer vara med er hela vägen med stöttning och pepp, samt svara på alla era frågor.

Vi kommer ha två digitala träffar. En i början, 12/9 kl 10.15-11.00, där ni kan ställa frågor om kost- och träningsupplägget och en i slutet, 24/10  kl 10.15-11.00, där vi sammanfattar de veckor som gått och hur ni ska tänka när veckorna är slut och ni ska klara er på egen hand.

Kostnad 700kr.

För anmälan ansöker du om medlemsskap i Facebookgruppen Nya Rutiner med Tilling och Romare. När vi har godkänt medlemsförfrågan skickas faktura på mail.

Vid frågor och funderingar går det bra att maila på info@tillingtraning.se

Är Ni redo? För det är vi.

/Romare och Tilling

Comments

comments

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.