Tilling Träning & Livskraft | Nu även för män
15584
post-template-default,single,single-post,postid-15584,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Nu även för män

Nu även för män

Den största nyheten är väl egentligen att jag öppnat upp för era män att joina oss i lokalen. Dock inte på passen. De är och kommer alltid vara för endast oss kvinnor. Punkt!

Männen måste ha någon relation till någon av er medlemmar så det är inte för vem som helst. Tanken är att de som är pappalediga ska kunna komma med sina barn eller att ni som en hel familj ska kunna träna tillsammans. Man skapar då ett konto och köper en tagg. Antingen 1 månad (förlängs ej automatiskt!!) för 249 kr eller 10-kort för 800 kr i butiken.

Tiderna hittar ni i schemat och det är de tiderna som gäller. PLUS att ni även kan träna efter klockan 19. Dock måste ni komma i anslutning till när det sista passet slutar klockan 19 (mån-tors) eftersom grinden stängs klockan 18. Kommer ni efter att siste man kört ut kommer ni inte in. Ut kommer ni alltid.

Har ni frågor om detta är det bara att maila på info@tillingtraning.se

Comments

comments

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.