Tilling Träning & Livskraft | Inbjudan till öppet hus för MVC och BVC
15259
post-template-default,single,single-post,postid-15259,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Inbjudan till öppet hus för MVC och BVC

Inbjudan till öppet hus för MVC och BVC

Hej och god fortsättning

Onsdagen den 1/3 bjuder Tilling Träning & Livskraft in till öppet hus och jag, Sara Tilling, ser fram emot att träffa er alla.

Jag vet att ni dagligen möter kvinnor som undrar hur de ska träna under och/eller efter graviditet. Det är många frågor som vill besvaras. Är det farligt? Kan jag få missfall? Kan jag skada barnet? Kan jag skada mig själv?

I dagsläget finns det ett stort utbud av mamma-barn-träning, men oftast är det just vad det kallas; Träning där du får ta med ditt barn. Det är ofta stora grupper och träningen utgår från den hela massan. Dessutom erbjuds väldigt få pass i veckan.

Hos mig är det tvärtom. Små klasser, olika nivåer på passen, certifierade mammamagetränare, 19 pass i veckan och något som uppskattas enormt mycket. Det är bara kvinnor som vistas i lokalen.

Jag erbjuder även kurser på ett fåtal tillfällen där jag lär ut hur hur man jobbar med magstödet på ett effektivt sätt och på så vis avlastar ryggen och minskar risken för skador.

Vem är jag?

Jag är 35 år och bor i Ramlösa med min man och mina 3 barn. 7 och 5 år och 8 månader.

Jag har jobbat aktivt med mammor under 3 1/2 år och har numera (sen april 2015) min egen träningsstudio på Råå där jag bedriver gravid- och mammaträning i grupp, personlig träning, massage och kostrådgivning.

Jag kommer onsdagen den 1/3 hålla en föreläsning om;

Hur vi tränar för att underhålla och stärka kroppen under graviditet och hur vi bygger upp, stabiliserar och blir starka i vardagen efter.

Hur aktiveringsövningar för magen kan hjälpa kvinnor att hitta och stärka knipet.

Vikten av att komma igång på rätt sätt efter en förlossning.

Jag kommer även prata om diastaser (magmuskeldelning) och vad det innebär att att ha en mage som inte är funktionell. Går det att träna bort en delning? Måste jag operera? Hur går jag till väga om jag vill utreda magen?

För anmälan och/eller frågor maila mig på info@tillingtraning.se

Senast 22/2 vill jag ha din anmälan

När: 1/3 kl 18.00

Plats: Rååvägen 19a

Pris: GRATIS

Hoppas vi ses

Vänliga hälsningar Sara Tilling

Comments

comments

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.