Tilling Träning & Livskraft | Hemmaträning med Romare och Tilling
15736
post-template-default,single,single-post,postid-15736,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Hemmaträning med Romare och Tilling

Hemmaträning med Romare och Tilling

Hej.

Med tanke på de nya restriktionerna kommer nu jag, Tilling, och Romare att erbjuda hemmaträning helt utan redskap via en Facebookgrupp, länk hittar ni HÄR https://www.facebook.com/groups/131164638589309/?ref=share,  som drar igång vecka 50. Varje söndag läggs det upp 3 nya pass som enkelt utförs i hemmet eller utomhus. Alla övningar filmas så att du enkelt kan se hur de ska utföras.
Hela kroppens muskler utmanas vid varje pass och det är både puls och styrka. Längden på passen är ca 20-30 minuter, men går självklart att justera på egen hand.

Detta är gratis för dig som har medlemsskap hos Tilling Träning och Livskraft och kommer vara så tills det kommer nya restriktioner ang gruppträning.

För dig som inte är medlem kostar detta 150 kr i månaden. Det är ingen bindningstid, men måste avslutas senast den 25:e varje månad för att medlemskapet inte ska fortlöpa nästkommande månad. Uppsägning av medlemsskap sker via mail info@tillingtraning.se

För dig som har medlemsskap hos Tilling Träning och Livskraft behöver du endast ansöka om medlemsskap i Facebookgruppen ”Hemmaträning med Romare och Tilling”.

Har du inget medlemsskap måste du först skapa konto på tillingtraning.gymsystem.se. Därefter går du in i butiken och köper medlemskapet ”Hemmaträning” och sist, men inte minst ansöker du om medlemsskap i Facebookgruppen ”Hemmaträning med Romare och Tilling”.
Du betalar i förskott vilket betyder att om du blir medlem i mitten av månaden betalar du endast för de dagarna som är kvar av månaden.
Du kan välja att betala med kort, faktura eller autogiro.

I Facebookgruppen har du möjlighet att ställa frågor angående övningar/träningsupplägg. Detta blir även ett forum där ni kan peppa varandra inför kommande träningspass.

Varför vänta till efter nyår??? Nu kör vi!

/Romare och Tilling

Comments

comments

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.