Tilling Träning & Livskraft | Företagsträning hos Tilling
15651
post-template-default,single,single-post,postid-15651,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Företagsträning hos Tilling

Företagsträning hos Tilling

Träna med kollegorna

Tilling Träning och Livskraft kan nu stolt meddela att vi börjar med företagsträning. Samla ihop dina medarbetare och kom och svettas med oss. Alla vet att smart träning förebygger förslitningsskador. Motion stärker också koncentrationsförmågan och minnet tack vare bättre syretillförsel till hjärnan.
I takt med ökat välbefinnande hos de anställda minskar sjukfrånvaron.

Passet varar i 45 minuter och hela kroppen blir utmanad. Vi använder oss av tex hantlar, bollar, kettlebells, gummiband och skivstänger. På plats finns även roddmaskiner, assault bikes och skierg (stakmaskin). Det bästa är att ALLA kan vara med. Vi coacher utmanar och anpassar övningar efter var och en på just er nivå.

HUR?

Ni bestämmer hur ofta. 1 gång för att testa på. 1 gång i månaden eller kanske 1 gång i veckan. Ni bestämmer även klockslag, men för att ni ska kunna ha lokalen för er själva är det mellan 12.30 och 17.00 som gäller.

Det finns tillgång till 2 omklädningsrum, 3 toaletter och 2 duschar.

VAR?

Muskötgatan 4

PRIS?

1695:-/tillfälle ex moms

Första tillfället 1000:- ex moms

För offert på fler pass maila info@tillingtraning.se

 

Sara Tilling

Tilling Träning och Livskraft
Muskötgatan 4
254 66 Helsingborg

0708-726498

info@tillingtraning.se

Comments

comments

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.