Tilling Träning & Livskraft | Det går framåt
15545
post-template-default,single,single-post,postid-15545,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Det går framåt

Det går framåt

Det händer grejer på nya stället för var dag som går. Nu är all den nya utrustningen nästan på plats och på fredag går flyttlasset från Råå. På måndag ska det praktiska vara klart och jag tror stenhårt på att allt ska fungera som det ska.

Nästa lördag den 3/3 ska även finliret vara gjort och med alla underbara människor som hjälper till är jag säker på att jag kommer vara klar med det jag VILL vara klar med. Jag kommer bo in mig lite innan jag bestämmer mig för det sista som loggor och placering av hyllor, m.m.

Ni kan alltså redan nu boka in er på pass på den nya bokningssidan. Den hittar ni HÄR. Är ni nya medlemmar och vill prova på ett pass skapar ni ett konto och klickar er sedan vidare in till Butiken. Där ”köper” ni er kostnadsfria biljett och bokar sedan in er på valfritt pass. Beskrivning till passet hittar ni om ni klickar på det.

Imorgon ska det målas klart staket, fredag flyttar vi och till helgen ska det sista fixas. Hitta plats till vikter och roddmaskiner är lättare än man tror…

Comments

comments

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.