Tilling Träning & Livskraft | Coacherna
15467
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15467,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Om Coacherna

 

Sara Tilling

Tilling Träning och Livskraft grundades 2013 av mig, Sara Tilling. En träningstokig 3-barnsmamma från Helsingborg.
Jag har alltid gillat att röra på mig. När jag var liten var det hästar och fotboll som gällde. Styrketräning var inget jag fastnade för förrän jag 2009 blev gravid med mitt första barn. Då bestämde jag mig för att bygga upp min kropp som skulle hålla för graviditet, förlossning och därefter livet som mamma.

Utbudet av träning för nyblivna mammor var obefintlig både under och efter mina första graviditeter och det var då ett litet frö till hardCORE mamas såddes.

De första 4 åren satsade jag helhjärtat på mammor och gravida, men idag även på dig som inte har barn. Alla kvinnor är alltså välkomna på mina gruppass. Fortfarande är det stort fokus på bålen och knipövningar kläms in här och där.

Träning är en stor del av mitt liv och jag längtar efter varje pass. Med min bakgrund och träningserfarenhet har jag äntligen hittat balans mellan träning och kost vilket jag tror är en av nycklarna till ett friskare liv. Det är just detta jag vill att även DU ska få uppleva.
-make it you

 

Sophie Bengtsson

Träning ska vara kul och utmanande på rätt nivå!

Jag försöker lägga mina pass på en lite högre nivå där ni både får utmana er själva och ha kul. Jag är inte rädd för att pusha er, men inte heller för att bromsa om jag tycker att det behövs. Genom att jobba tillsammans kan vi nå dina mål.

2015 fick jag mitt första barn utan någon kunskap om ”mammamage”. 2016 fick jag utbildning inom mammamage. 2017 fick jag mitt andra barn och kunde då använda mig utav all kunskap jag fått.

När jag var yngre tävlade jag på elitnivå inom simning och har där kört ett och annat styrkepass. Efter att jag slutat simma gick jag över till mycket styrketräning på gym som sedan blev mycket CossFit träning.

 

Sara Rynningsjö

Jag är legitimerad sjukgymnast med vidareutbildning inom bäckenbottendysfunktion och bäckenbottenbedömningar samt att jag är cert. mammamagetränare och gym- och gruppträningsinstruktör. Som coach ser jag till att det finns övningar som funkar för dig, trots eventuella skador och besvär.

Mina pass vill jag ska vara utmanande, oavsett om det är fullt ös eller full kontroll som gäller! Jag gillar funktionella övningar som gör dig vardagsstark och har gärna övningar som utmanar balans och koordination.
Min egen träning är varierad, allt från styrketräning till löpning, jympa, ridning och dans. Jag gillar träning som gör mig glad!

 

Sara Romare

I 10 år tränade jag gymnastik och tävlade bla i SM. Därefter lades träningen åt sidan i några år, men efter graviditeten av mitt första barn återupptog jag den. Då löpning och funktionell träning.
Efter mitt andra barn började jag träna hos Tilling och fastnade direkt för crossfit och styrketräning.
Jag har sprungit 2 halvmaraton och tävlade min första crossfittävling 2018.
Som coach är jag glad och galen.
Just nu utbildar jag mig till hälsocoach och kommer till sommaren så smått börja som personlig tränare och massör.