Tilling Träning & Livskraft | Barn i lokalen och PROVA PÅ
15446
post-template-default,single,single-post,postid-15446,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Barn i lokalen och PROVA PÅ

Barn i lokalen och PROVA PÅ

Det är just det som är så speciellt med Tillings. Barnen är välkomna att vara med ute på golvet i gymmet. Jag är väl medveten om att detta är en risk, men under mina snart 5 år med detta koncept har det hänt ett fåtal olyckor och då har det varit väldigt lindriga sådana.

Alla som tränar i min lokal vet om att barnen springer omkring och vi coacher anpassar pass och övningar efter hur många barn som vistas på golvet och vilken ålder de har. De där 1- och 2-åringarna är värst vet ni. Inga vikter droppas i golvet och körs det skivstångsövningar är det alltid någon som står bredvid och håller koll på barnet till mamman.

De är snabba de små liven och de kan väsnas rätt så rejält. Släng in 14 ungar och 12 tränande mammor under samma tak så kan ni själva räkna ut ljudnivån. De är i vägen och stökar ner. Även om mamman har ansvaret för barnet kan hon inte jaga runt hela passet för att se efter barnet/barnen. Då blir ingen träning gjord.

Visst säljer jag in konceptet bra??

Sen vill jag tillägga att kvinnor som inte har barn brukar säga att de knappt märker barnen och att man snabbt kommer in det. Jag kan själv skriva under på det när jag tränar utan mina egna barn. Det finns ju så många fördelar som väger upp de där små ”monsterna”.

-spegelfritt
-barnrum där barnen får leka fritt
-endast träning för kvinnor
-du slipper lämna in ditt barn till en främmande människa
-träningen är anpassad efter just kvinnokroppen
-bäckenbottenträning
-varierande pass
-22 pass i veckan (ÄN SÅ LÄNGE!!!!)
-open gym med egen tagg
-dagliga gravid- och mammapass

Jag kan fortsätta, men låter er själva testa för att se fördelarna med mitt gym. På tal om att testa.

Ni kan nu skapa ett konto på bokningssidan där ni sedan kan boka in ett prova på-pass helt kostnadsfritt. Ni som redan har konto hos mig kan boka in 5 pass framåt from 26/2. Går det inte att boka beror det på att ert kort inte aktiverats. Hör då av er till mig så löser jag detta.

Och självklart kan ni bli medlemmar och köpa ert medlemsskap redan idag om ni vet med er att ni ska börja.

Comments

comments

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.