Tilling Träning & Livskraft | BACK ON TRACK IS BACK!
15722
post-template-default,single,single-post,postid-15722,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

BACK ON TRACK IS BACK!

BACK ON TRACK IS BACK!

BACK ON TRACK IS BACK!

Med tanke på rådande tider är detta ett perfekt tillfälle för dig som vill komma igång under eller efter graviditeten.

Vi träffas 4 tisdagar i rad med start 5/5 i en grupp om max 6 personer och bebisar är självklart välkomna. Jag kontrollerar din magmuskeldelning och lär dig att arbeta med och aktivera den djupa magen och bäckenbotten med lätta övningar som är speciellt framtagna för dig som är gravid eller nybliven mamma.

Under kursens gång ökar vi intensiteten i övningarna och anpassar dem efter din nivå. När kursen är avslutad är du redo att fortsätta din träning hos Tilling Träning & Livskraft.

Betalning sker i förskott och för uteblivna träningspass från kundens sida, utbetalas ingen ersättning. Vid mindre än 3 deltagare anmälda förbehåller sig Tilling Träning och Livskraft rätten att boka av gruppen fram till 3 dagar innan första träningstillfälle. Då får du självklart pengarna tillbaka.

Nytt kursdatum är 5/5 klockan 13.30-14.30 med avslutning den 26/5. Alltså samma tid 4 tisdagar i rad. Adressen är Muskötgatan 4 och du kör in mellan Malmbergs och Autoexperten och sen ligger det på höger sida. Du ser flaggorna utanför.

Anmälan sker på info@tillingtraning.se

Pris 800kr

Gymmet kommer vara öppet för endast er som är anmälda till kursen under 1 timme. Själva passet är 45 minuter. Maxantalet blir 6 mammor och vi har en stor yta att röra oss på och hålla ett stort avstånd till varandra.

Hoppas att vi ses.

Comments

comments

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.