Tilling Träning & Livskraft | Back on Track is back!!!!
15550
post-template-default,single,single-post,postid-15550,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Back on Track is back!!!!

Back on Track is back!!!!

Nu är det många efterfrågningar på min kurs Back on Track så det är ju bara att köra igång.

Vi träffas 4 gånger i grupp om max 6 personer och bebisar är självklart välkomna. Jag kontrollerar din magmuskeldelning och lär dig att arbeta med och aktivera den djupa magen med lätta övningar som är speciellt framtagna för dig som är gravid eller nybliven mamma.
Under kursens gång ökar vi intensiteten i övningarna och anpassar dem efter din nivå. När kursen är avslutad är du redo att fortsätta din träning hos Tilling Träning & Livskraft.
Betalning sker i förskott och för uteblivna träningspass från kundens sida, utbetalas ingen ersättning. Vid mindre än 3 deltagare anmälda förbehåller sig Tilling Träning och Livskraft rätten att boka av gruppen fram till 3 dagar innan första träningstillfälle. Då får du självklart pengarna tillbaka.
Nytt kursdatum är 13/3 klockan 10.30-11.15 med avslutning den 3/4. Alltså samma tid 4 tisdagar i rad. Adressen är Muskötgatan 4 och du kör in mellan Malmbergs och Autoexperten och sen ligger det på höger sida. Du ser flaggorna utanför.
Anmälan sker på info@tillingtraning.se
Hoppas att vi ses

Comments

comments

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.